boka online

Konferens & Möten

Välkommen att konferera på Ölands och Mörbylångas natursköna STF Stora Frögården. Vi erbjuder ett modernt konferensrum, restaurang, sällskapsrum, boende i 1-6 bäddsrum med dusch och WC samt ett spännande kök där våra kockar huserar.

Visst är det något alldeles extra att få ha sin konferens med utsikt ner mot Kalmarsund, i rent västerläge och med egen strand på bara några stegs avstånd. Vi erbjuder aktiviteter som förstärker era syften med att mötas. Varför inte laga middagen tillsammans och lära känna era arbetskamrater på ett helt nytt sätt. Ta fram er konstnärliga ådra och måla av solnedgången, under ledning av en konstnär. Ni som inte trodde ni kunde måla, kommer se er i ett helt nytt ljus.

Stora Frögården ligger mellan HAVET och ALVARET mitt i det område som UNESCO utsett till världsarv; ”Södra Ölands odlingslandskap”.

Konferenslokaler
Antal lokaler: 1+ div trevliga allmänutrymmen
Platser i största lokalen: 10-40
Max antal deltagare: 40

Konferensutrustning
AV utrustning, OH, whiteboard, DVD, WiFi, ljudanläggning.

Boendealternativ
Antal rum: 31
Enkelrum: 5
Dubbelrum: 23
Lägenheter: 3

För bokning/offert

post@storafrogarden.se

Kommunikationer
Flyg, Kalmar: 30 km
Tåg, Kalmar C: 25 km
Buss, Kalmar: 25 km

Övrigt
Rökfritt, Husdjur tillåtna i vissa rum, Uteservering sommartid, Stor sjötomt mot Kalmarsund i västerläge där allehanda aktiviteter kan utföras.

Förslag på aktiviteter
Testa att blåsa glas i Triberga, Besök Ölands Örtagård, Boden Boden, Krukmakeriet. Prova på Vindsurfing eller Kitesurfing, Turridning på islandshäst, Vandring utmed havet, Alvarsvandring, besök på Capellagården, Galleribesök i Vickleby mm.

Specialité
Idyllisk natur med alvaret och havet runt knuten, kök med smakupplevelser utöver det vanliga, sjötomt i västerläge med egen strand, hemtrevlig atmosfär.