Turridning

Ett av våra mål på Stora Frögården är att du som gäst skall ha tillgång till aktiviteter för att uppleva vackra Öland. Ett sett att göra det på är att utforska en liten bit av ön från hästryggen. Vi är glada att vi numera har ett samarbete med Anni Christina Equestrian som arrangerar turridningar. Anni bedriver sin verksamhet på sydöstra sidan av ön, endast 15 kilometer från Stora Frö. Under ett par timmar tillsammans med islandshästarna och Anni får du som gäst en oförglömlig upplevelse.

Vill man som gruppaktivitet inte gå ut på tur kan man istället hålla sig på ridbanan där olika aktiviteter och tävlingar  tillsammans med hästarna ordnas. Perfekt för kickoffen eller konferensen då kanske det där quizet på kvällen börjar bli lite uttjatat.

En turridning kan enkelt bokas hos oss och vi kontaktar sedan Anni för att kolla tillgänglighet och bokar åt dig. Man behöver inte vara ett helt gäng utan man kan som ensam också boka.

Renovering

Under hösten har stora huset fått ny fasad och arbetet med att ge Stora Frögården en ansiktslyftning pågår för fullt. Denna vecka har arbetet med att tvätta och måla taket på restauranghuset påbörjats. Till våren skall det jobbet vara färdigt. Under vintern skall också flera rum få en ny yta och restaurangen en helt ny inriktning. Idéerna är många och vi sållar hårt för att charmen ej skall gå förlorad.