boka online

Restaurang

  • I restaurangen serveras under högsäsong en välkomponerad meny
  • Gemyt på innegården
  • Till kaffet
  • Någonting att dricka


Välkomna till Vandrarhemmet och Restaurangen vid havet, med fantastisk sjötomt och egen badstrand. Här kan du som bor på Stora Frögården få en god frukost och äta middag. Restaurangen, med uteservering kommer att vara öppen för alla. Målet är att använda så mycket närodlade och närproducerade råvaror som möjligt i maten som vi serverar.

Vid större sällskap, fester mm (min 10pers) ordnar vi gärna med A la carté middagen efter önskemål, då erbjuds bordsservering.

Övrig tid på året ordnar vi middag efter förfrågan och arrangerar gärna fester, bröllop och konferenser.

Här på Stora Frögården, ställer vi höga krav på oss själva. Det gäller för oss att gestalta stämningen, produkten och dess hantering, rummet, och mötet med gästen.

Du, som är vår gäst, sätter vi naturligtvis i högsätet. Äta gott, dricka gott och ha en stunds avkoppling tillsammans, bara ni två, familjen eller arbetskamraterna. Här finns det plats för alla.

Våra råvaror tar vi, så långt som möjligt, från lokala leverantörer, en närhet vi är rädda om.

Vi är angelägna om att tillmötesgå era krav och öka mervärdet av Ert besök hos oss med hjälp av mat och måltider. Det är bara det omöjliga som kan ta lite längre tid.

Vi vill göra Ert besök hos oss så innehållsrikt som möjligt. Så mina damer och herrar, var god och tag plats för en kväll med god mat och dryck.

Välkomna till en stunds avkoppling på Stora Frögården hälsar Anders, kockarna och vår oumbärliga personal.