Boka boende

Restaurang

  • Till bordsTill bords
  • Gemyt på innegårdenGemyt på innegården
  • Till kaffetTill kaffet
  • Någonting att drickaNågonting att dricka
  • Restaurang - Middag pa innergarden
  • Konferens_Grupper - Konferenslunch


Välkomna till Vandrarhemmet och Restaurangen vid havet, med fantastisk sjötomt och egen badstrand. Här kan du som bor på Stora Frögården få en god frukost, fika och äta middag. Buffébordet är uppdukat för härliga smakupplevelser. Restaurangen, med uteservering kommer att vara öppen för alla och vår fina buffé kan ändras lite dag till dag beroende på och tillgång av råvaror. Målet är att använda så mycket närodlade och närproducerade råvaror som möjligt i maten som vi serverar.

Vid större sällskap, fester mm (min 10pers) ordnar vi gärna med A la carté middagen efter önskemål, då erbjuds bordsservering.                                                    

Vi kan även erbjuda Öl, Vin och Whiskey-provning om så önskas.Då tar vi hjälp av Anders Elfström som har jobbat med mat & drycker i många, många år. (Måste förbokas 0485-36333)    

Vi kan även erbjuda Catering för både små och stora sällskap, i samarbete med Mat & Sånt (bokas på 0485-36333 eller maila, post@storafrogarden.se.)

Övrig tid på året ordnar vi middag efter förfrågan och arrangerar gärna fester, bröllop och konferenser.

Här på Stora Frögården, ställer vi höga krav på oss själva. Det gäller för oss att gestalta stämningen, produkten och dess hantering, rummet, och mötet med gästen.

Du, som är vår gäst, sätter vi naturligtvis i högsätet. Äta gott, dricka gott och ha en stunds avkoppling tillsammans, bara ni två, familjen eller arbetskamraterna. Här finns det plats för alla.

Våra råvaror tar vi, så långt som möjligt, från lokala leverantörer, en närhet vi är rädda om.

Vi är angelägna om att tillmötesgå era krav och öka mervärdet av Ert besök hos oss med hjälp av mat och måltider. Det är bara det omöjliga som kan ta lite längre tid.

Vi vill göra Ert besök hos oss så innehållsrikt som möjligt. Så mina damer och herrar, var god och tag plats för en kväll med god mat och dryck.

Välkomna till en stunds avkoppling på Stora Frögården hälsar Anne & Peter, kockarna och vår oumbärliga personal.